Pembersih Peribadi Wanita Petite Fushia – Diuji secara klinikal

Written by: Administrator Date of published: . Posted in Blog, News

Pembersih Peribadi Wanita Petite Fushia telah diuji secara klinikal (clinically tested). Ini bermaksud Produk pembersih ini selamat digunakan untuk kegunaan luaran. Ia terdiri daripada ramuan ekstrak herba yang hebat seperti manjakani untuk tujuan antiseptik dan pemutihan, daun sirih sebagai ejen antioksida untuk pembersihan sempurna tanpa kesan sampingan berbahaya, aloe vera untuk kelembapan semulajadi, dan diperkayakan dengan kolagen untuk penganjalan dan kelembutan kulit serta vitamin-vitamin tambahan.

Pembersih peribadi wanita Petite Fushia yang berkepatan tinggi berbanding dengan perbersih wanita lain yang berada di pasaran memastikan bahagian sensitif anda merasa bersih dan segar dan memberikan perlindungan lebih lama. Si pemakai merasakan kesan segar serta merta apabila menggunakannya hasil dari ramuan extra mint.

Dari segi klinikal, ia dirumus khusus untuk membantu menghilangkan keputihan, kegatalan, ruam halus dan bau yang tidak menyenangkan terhadap bahagian intim wanita. Petite Fushia juga merupakan pembersih wanita yang bagus dan mampu untuk memberikan kesan tambahan seperti melembapkan dan merapatkan bahagian dinding vagina sekiranya di pakai secara berterusan.

Juga dengan 3 haruman semulajadi yang terdiri daripada strawberi, teh hijau dan original (tea tree oil) pasti menjadikan si pemakai lebih berkeyakinan sepanjang hari samada semasa menguruskan tugasan harian atau bersama-sama pasangan ketika hubungan intim. Dapatkan perlindungan, keselesaan, kesegaran dan haruman kekal sepanjang hari dengan Pembersih Peribadi Wanita Petite Fushia.

Sijil Petite Fushia – clinically tested by Doctor and Farmacist

diuji secara klinikal

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment