Penghantaran

MAKLUMAT PENGHANTARAN

Semua pesanan yang telah dibayar pada hari ini akan dihantar kepada anda pada hari berikutnya. Pesanan yang dibuat pada hari Jumaat sehingga Ahad hanya akan dihantar pada hari Isnin minggu berikutnya. Kami menyediakan kedua-dua perkapalan tempatan dan antarabangsa.

PENGHANTARAN DALAM MALAYSIA

Semua pesanan dalam Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak dihantar menggunakan PosLaju. Poslaju adalah Express Mail Service Malaysia dan menyampaikan dalam masa 2-5 hari perniagaan. Tandatangan akan diperlukan apabila anda menerima bungkusan itu. Nombor pengesanan juga akan disediakan selepas kami telah menghantar bungkusan anda. Semua pesanan yang berikut dikenakan mengikut berat bungkusan itu. Sistem kami secara automatik akan mengira berat dan jumlah yang anda perlu membayar akan dipaparkan pada akhir proses pesanan.

PERKAPALAN ANTARABANGSA

Pada masa ini kami menghantar item kami ke tiga negara sahaja (Indonesia, Singapura dan Brunei). Jika negara anda tidak dimasukkan di sini, anda boleh memohon dengan menghantar e-mel kepada info@petitefushia.com . Kami menawarkan dua jenis penghantaran yang PosLaju atau Daftar Mel Malaysia. PosLaju akan mengambil masa 2-10 hari dan Malaysia Daftar Mail akan mengambil masa 2-3 minggu untuk item yang akan dihantar kepada anda. Nombor pengesanan akan diberi kepada anda sebaik sahaja kami dihantar bungkusan anda. Semua pesanan yang berikut dikenakan mengikut berat bungkusan itu.

Sekiranya anda memerlukan lebih banyak maklumat mengenai PosLaju Malaysia dan Daftar Mel, anda boleh merujuk kepada pautan ini:

http://www.pos.com.my/pos/homepage.aspx